Nieuws
Voorzitter gezocht
27-09-2018
Wij zoeken een VOORZITTER die STEVIG staat en VERBINDEND werkt  Een...
VACATURE...
03-09-2018
We zoeken een Woonbegeleider m/v    In verband met uitbreiding zoeken...
VERBOUWING afgerond
15-08-2016
Negen maanden na de aankoop van de woning is de verbouwing en de inrichting van de...
BOUWTEKENINGEN...
31-03-2015
Wij hebben ter informatie de bouwtekeningen op de website geplaatst.Op deze pagina kunt u...

BEWONERS

Jaap Gerrebrands woont vanaf juli 2013 op de sparrenlaan in zijn appartement. In eerste instantie mochten we het appartement tijdelijk huren van Vanboeijen als noodoplossing omdat er verder geen passende plek beschikbaar was. Later bleek dat Vanboeijen geen eigen bestemming meer had voor het gehele pand en heeft de Stichting het kunnen kopen.

Hieronder stelt Jaap zich voor.

Ik ben Jaap Gerrebrands. Ik ben geboren op 5 oktober 1987 en woon sinds juli 2013 op de Sparrenlaan 24 in Assen. Mijn ouders helpen me om mijn verhaal te doen en schrijven het voor me op.

Ik ben een jongeman met autisme. Ik werk 5 dagen per week in de bosgroep bij Vanboeijen in Assen. Daar leggen we paden aan en zagen we bomen en takken. Ik werk daar samen met 6 andere mannen en 2 begeleiders.

Ik vind het fijn om hier te wonen. Ik heb een mooi appartement en fijne begeleiders die me goed begrijpen en waarbij ik helemaal mezelf kan zijn. Ik woon nu nog alleen, maar wil graag dat er nog iemand hier komt wonen. Ik hou wel van gezelligheid om me heen. En het wordt vast nog leuker als de groep compleet is en we hier met z'n vieren of vijven wonen. Om het verhaal nu niet te lang te maken, kunt je hier klikken voor het vervolg.